top of page

Pate Mustajärvi ja Jussi Seljas mukaan Superenduro -kisaan

Popedan laulajana tunnettu Pate Mustajärvi ja action-kuski Jussi Seljas ovat voittaneet Tampere Supercross & Offroad Expon yleisöäänestyksen, jossa valittiin vierailevat julkkiskilpailijat suurtapahtumassa ajettavaan endurocross-kilpailuun.

Avant Endurocross -startit ajetaan 9.- ja 10- päivä marraskuuta supercrossin SM-finaalin yhteydessä. Jussi Seljas ajaa endurocross-kilpailussa perjantaina 9. päivä ja Pate Mustajärvi lauantaina 10. päivä.

Seljas ja Mustajärvi joutuvat endurocross-radalla erittäin kovaan seuraan, sillä vastassa ovat muun muassa KTM:n brittiläinen endurocross-tehdaskuljettaja Jonny Walker sekä supermoton MM-hopeamitalisti Mauno Hermunen.

Tampere Supercross & Offroad Expoon odotetaan kahden päivän aikana yhteensä 10000 kävijää. Suomen Moottoriliiton alaisuudessa järjestettävän Tampere Supercrossin kilpailuorganisaationa toimii TamMC -moottorikerho.

Pate Mustajärvi osallistuu Tampere Supercrossiin

Jussi Seljas haastaa Pate Mustajärven Tampere Supercross tapahtumassa

MEDIATIEDOTTEET JA UUTISET
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Twitter Basic Square
bottom of page