top of page

Tampere Supercross mukana tukemassa Suomen MXoN -maajoukkuetta

Joukko tukijoita on kasannut 3000 euron lahjoituksen Suomen Motocross of Nations -maajoukkueelle. Suomen motocross-maajoukkue on pääsemässä syyskuussa Saksassa ajettavaan Motocross of Nations -kilpailuun, kun ryhmä tukijoita lahjoittaa yhteensä 3000 euroa joukkueen matkakustannusten kattamiseksi. Perinteikäs kilpailu jäi tänä vuonna ilman Suomen Moottoriliiton budjettia, ja osallistuminen on siksi ollut vaakalaudalla. Lahjoittajina toimivat Dynaset Oy, Motokeidas Oy, Xracing.fi sekä Tampere Supercross & Offroad Expo.

Lahjoituksen lisäksi Tampere Supercross & Offroad Expo tuo myyntiin 50 kappaleen erikoiserän tapahtuman VIP-lippuja. Jokaisesta myydystä lipusta lahjoitetaan 30 euroa Motocross of Nations -joukkueelle, ja kaikille lippuja ostaneille yrityksille ja yksityishenkilöille luovutetaan tapahtumassa numeroidut muistotaulut kiitoksena tuesta.

Erikoislippuja Tampere Supercrossiin

Tampereella järjestetävän, offroad-alan suurtapahtuman promoottori Juuso Valtakari kehottaa kaikkia osallistumaan Motocross of Nations -kilpailujoukkueen tukemiseen.

– Erikoiserän myynnillä haluamme toteuttaa kaikille mahdollisuuden lahjoittaa konkreettista rahaa joukkueen matkakassaan. VIP-liput olivat eri vaihtoehdoista nopein ja paras tapa toteuttaa asia, sillä joukkue tarvitsi päätöksiä nopeasti.

– Nyt myyntiin laitettavan erikoiserän liput ovat ostajalle normaalihintaisia, eli lahjoitus menee 100% Tampereen tapahtuman kassasta. Viime vuonna kaikki VIP-liput myytiin loppuun viikossa, joten tiedämme että tämä on toimiva tapa tuen välittämiseksi.

Suomella on kilpailussa hyvät mahdollisuudet

Alan erikoisjulkaisun Xracing.fi:n päätoimittaja Jani Hovi näkee kotimaisen edustuksen vuoden merkittävimmässä motocross-joukkuekilpailussa pakollisena asiana – ja syynä olla mukana tukijana.

– Suomeen saatiin tänä vuonna vihdoinkin oma motocrossin MM-kilpailu, joka jo itsessään on riittävä peruste olla mukana Saksassa. Maajoukkueella on tänä vuonna lisäksi hyvät mahdollisuudet 15 parhaan joukkoon, joten Suomen saaminen kisaan on ehdottoman tärkeää.

Tunnettavuuden kautta lisää harrastajia

Hydraulisten laitteiden vientiyritys Dynaset Oy:n toimitusjohtaja Reijo Karppinen pitää ajajien saamista ulkomaille tärkeänä pohjatyönä. Ylöjärvelle perustamassaan motocross-hallissa, Dynaset Offroad Areenassa, hän näkee lajille kansainvälisistä kokemuksista karttuvan tunnettavuuden konkreettiset hyödyt.

– Tunnettavuus tuo lajin pariin lisää ihmisiä, jotka voivat löytää siitä itselleen elinikäisen, mielekkään kuntoiluharrastuksen. Dynaset Offroad Areena edistää omalla pioneerityöllään tätä offroad-kuntoilua, ja näin motocross-maajoukkueen auttaminen on yksi tapa lisää viedä asiaa eteenpäin.

Tukea maajoukkueelle mahdollisuuden tullen

Pirkanmaan johtavan offroad-alan jälleenmyyjän, Motokeidas Oy:n myyntijohtaja Vesa Karhumaa kokee Karppisen tavoin yleisen tuen lajille syynä lähteä mukaan tukijoihin.

– Keskitymme normaalisti paikalliseen apuun paikallisille ajajille. Kun nyt tarjoutui hyvä mahdollisuus auttaa kotimaista motocrossia myös maajoukkuetasolla, halusimme ehdottomasti osallistua.

Suomen Motocross -maajoukkue ja Tampere Supercross


MEDIATIEDOTTEET JA UUTISET
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Twitter Basic Square
bottom of page