top of page

Tampere Supercrossin lipunmyynti alkaa tänään

Lipunmyynti syksyn kovimpaan moottoriviikonloppuun alkaa torstaina 4.9. Tampereella järjestetään 21.-22. päivä marraskuuta kansainvälinen supercross-kutsukilpailu. Taistelu kilpailun huomattavista rahapalkinnoista ratkotaan Messu- ja urheilukeskukseen rakennettavalla massiivisella sisäradalla. Tampere Supercrossin lähtöviivalle on ilmoittautunut jo muun muassa kivenkova yhdysvaltalainen ammattilaisajaja Jason Thomas.

Kotimaisittain ainutlaatuisen supercross -kutsukilpailun järjestää Tampereen Motocross ry. Kilpailun toteutuksesta vastaa motocrossin seitsenkertainen SM-mitalisti Jussi Nikkilä:

”Tapahtuma on Suomessa täysin ennennäkemätön. Rata on uusi, samoin kilpailuformaatti. Nähtävää katsojille on paljon, ja kilpailu etenee todella intensiivisesti alusta loppuun. Myös tapahtuman ajankohta sopii kovatasoisella kilpailulle; ajajat ehtivät latautua kuluneesta kaudesta ja ovat Tampereen lähtöviivalla täysillä mukana!”

Vauhti ja rajojen etsiminen ei tapahtumassa rajoitu pelkästään supercross-lähtöihin, sillä kilpailun väliajoilla nähdään räjähtävä freestyle motocross -show. Saman katon alla messukeskuksessa järjestetään myös perinteeksi muodostunut Offroad Expo, joka esittelee kävijöille laajan kattauksen maastomoottoripyöräilyn vuoden 2015 varuste- ja kalustouutuuksia.

Yleisön ennakkolipunmyynti syksyn kovimpaan moottoriviikonloppuun avataan Lippupalvelussa torstaina 4. päivä syyskuuta. Tampere Supercross & OffroadExpo -ennakkolipulla pääsee myös Etelä-Suomen kelkkamessuille, jotka järjestetään aivan Messu- ja urheilukeskuksen tuntumassa Härmälänrannan vanhalla lentokonetehtaalla lauantaina 22. päivä marraskuuta. KelkkaEXPOn ja Offroad Expon välillä on non-stop bussikuljetus, joka on ilmainen ennakkolipun ostaneille.

Ennakkoliput Tampere Supercross & Offroad Expoon maksavat alkaen 27,5 euroa. Päivälippuja messuille myydään vain tapahtumien sisäänpääsyiltä, ja ne maksavat 12 euroa. Yhteislippu OffroadExpoon ja KelkkaEXPOon maksaa 20 euroa. Messuliput eivät oikeuta pääsyyn Supercross-areenalle.

Mainitut lippujen hinnat sisältävät arvonlisäveron 10% sekä ennakkolippujen yhteydessä toimituskulut.

Tampere Supercross pääsylippujen myynti alkoi!


MEDIATIEDOTTEET JA UUTISET
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Twitter Basic Square
bottom of page