top of page

Tampere Supercross & Freestyle esittelee kaikkien aikojen promoryhmän

Marraskuussa järjestettävä Tampere Supercross & Freestyle esittäytyy tyrmistyttävillä promokuvilla. Motocross-pyörien kanssa kuumissa otoksissa poseeraa muun muassa neljä Miss Suomi -finalistia!

Tampereen kansainvälistä supercross-kilpailua mainostavat kaunottaret eivät jäisi itsekään neuvottomiksi radalla. Sporttimallina tunnetuksi tullut Suvi Heino sekä ruotsalainen Jennie Hallestam ajavat mallitöidensä ohessa aktiivisesti motocrossia!

Naiskauneuden lisäksi Tampereen huipputasoisessa kilpailussa nähdään muun muassa Jason Thomas (USA), Aaron Lampi (USA), Geran Stapleton (AUS), Filip Neugebauer (CZE), Boris Maillard (FRA) sekä Harri Kullas. Freestyle motocross -näytöksissä ajavat puolestaan muun muassa Fredrik Berggren (SWE) sekä Ilkka Salo.

Tampere Supercross & Freestyle järjestetään 21.-22. päivä marraskuuta. Tapahtumapaikkana on Tampereen Messu- ja urheilukeskus. Liput tapahtumaan myy Lippupalvelu.

Tampere Supercross Girls:

Maija Kerisalmi / Miss Suomen 1.perintöprinsessa 2013 Neea Poutanen / Miss Suomi finalisti 2013 ja Miss Supercross 2014 Katariina Suunniitty / Miss Suomi finalisti 2013 Anni Griinari / Miss Suomi finalisti 2012 Carola Isabella Miller / Miss Helsinki finalisti 2012 Valeria Veresiuc Fitnessmalli / ammattitanssija Suvi Heino / Sporttimalli ja motocross-kuljettaja Jennie ”The Bikergirl” Hallestam (Ruotsi) / malli ja motocross-kuljettaja

Kaikkien aikojen promoryhmä -Tampere Supercross


MEDIATIEDOTTEET JA UUTISET
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Twitter Basic Square
bottom of page