top of page

Tampere Supercross -rata uudistetaan täydellisesti tälle vuodelle

Suomen suurin ja ainoa supercross-sisähallikilpailu Tampere Supercross järjestetään jo neljättä kertaa Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa perjantaina 6.11. ja lauantaina 7.11.2015. Supercrossin ja motocrossin Suomen parhaimmiston lisäksi Tampereen tulisissa finaaleissa rahapalkinnoista kamppailemassa nähdään kovatasoinen kaarti ulkomaalaisia haastajia. Kilpailu ajetaan jo toista vuotta kansainvälisenä kilpailuna.

Offroad Expo messutapahtuma kerää yhteen alan harrastajat ympäri Suomen, ja näytteilleasettajia saapuu paikalle myös ulkomailta. Näe ja koe kaikki kauden 2016 huippu-uutuudet samassa näyttelyssä. Näytteilleasettajat tekevät viikonlopulle huikeita erikoistarjouksia joihin kannattaa tarttua!

Supercross kilpailujen väliajoilla sinua viihdyttävät StuntFreaksTeamin tähdet. Ainutlaatuinen StuntFreaksTeam MAYHEM FMX -Show vain Tampereella!

Kotimaisittain jo perinteiseksi muodostuneen supercross -kilpailun järjestää Tampereen Motocross ry.

Tampere Supercross -kilpailun toteutuksesta vastaa motocrossin seitsenkertainen SM-mitalisti Jussi Nikkilä:

”Tapahtuma on Suomessa täysin ennennäkemätön. Rata tullaan viime vuoteen verrattuna uusimaan täydellisesti, samoin kilpailuformaattia on hiottu edelleen. Nähtävää katsojille on paljon, ja kilpailu etenee aiempaa intensiivisemmin alusta loppuun. Myös tapahtuman ajankohta sopii kovatasoisella kilpailulle; ajajat ehtivät latautua kuluneesta kisakaudesta ja ovat Tampereen lähtöviivalla täysillä mukana! Lisäksi radalla nähdään 50-kuutioiset minicrossarit ja muitakin näytöslähtöjä on suunnitteilla.”

Vauhti ja rajojen etsiminen ei tapahtumassa rajoitu pelkästään supercross-lähtöihin, sillä kilpailun väliajoilla nähdään näyttävä StuntFreaksTeam -shown maailman ensi-ilta.

Saman katon alla messukeskuksessa järjestetään myös perinteeksi muodostunut Offroad Expo, joka esittelee kävijöille laajan kattauksen maastomoottoripyöräilyn vuoden 2016 varuste- ja kalustouutuuksia. Messuformaattia on uudistettu siten, että erillistä sisäänpääsymaksua ei ole eikä pysäköintimaksuja ei veloiteta.

Tapahtumat ovat ikärajattomia. Anniskelualueilla on A-oikeudet.

Tampere Supercross Ratakartta 2015


MEDIATIEDOTTEET JA UUTISET
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Twitter Basic Square
bottom of page