top of page

Tampere Supercross ja Duell Bike Center rengas -yhteistyö

Tampere Supercross ja tarvikemaahantuoja Duell Bike Center ovat sopineet yhteistyöpaketista, joka on suunniteltu madaltamaan kuljettajien osallistumiskynnystä Tampere Supercrossiin.

Meillä kisajärjestäjänä on mahtavia uutisia suomalaisille supercross-kuljettajille, nimittäin tapahtuman ja kilpailun yhteistyökumppani Duell Bike Center lahjoittaa Dunlop MX32- tai MX52-motocrossrengassarjan viidelletoista nopeimmin kisaan ilmoittautuneelle ja molempina päivinä kisaan osallistuvalle suomalaiselle kuljettajalle!

Saadakseen kierroksen Duellin lahjoittamia motocrossrenkaita, täytyy kuljettajan ilmoittautua kisainfo-palveluun mahdollisimman pian, mutta viimeistään sunnuntaina 18. lokakuuta.

– Tampere Supercross on hieno kauden päätöstapahtuma suomalaiselle offroad-moottoripyöräilylle. Siksi koemmekin, että yhteistyössä Dunlop-rengasmerkin kanssa voimme lähteä tukemaan tapahtumaa ja eritoten siihen osallistuvia kuljettajia tällä tavalla osallistumisesta aiheutuvia kustannuksia vähentäen.

Kierros uusia renkaita madaltaa merkittävästi kuljettajien taloudellista kynnystä osallistua tähän tärkeään, kauden päättävään kilpailuun, kommentoi yhteistyötä Duell Bike Centerin myyntipäällikkö Jarkko Ämmälä.

Tampere Supercross ja Duell Bike Center rengas -yhteistyö - Kuva Marko Vihriä


MEDIATIEDOTTEET JA UUTISET
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Twitter Basic Square
bottom of page