top of page

Harri Kullas ja Aaron Lampi valmiina Tampereelle

Neljäs Tampereen supercross kaasutellaan marraskuussa. Harri Kullas starttaa kilpailuun ehkä suurimpana suosikkina ja mukana nähdään jälleen Aaron Lampi.

Marraskuun 6.-7. päivä järjestettävään Tampereen kansainväliseen supercrossiin on ilmoittaunut useita ulkomaalaisia huippukuljettajia. Amerikkalainen, suomalaissukuinen Aaron Lampi on mukana kilpailussa ja hän tulee taistelemaan Tampereen herruudesta muita ulkomaisia ja kotimaisia huippuja vastaa.

New Yorkilaiselle Aaron Lammelle paluu Tampereelle on mieluinen.

– Olen todella innoissani päästessäni kisaamaan taas Tampere Supercrossissa ja pitämään hauskaa radalla muiden kuskien kanssa. Tänä vuonna ajan 137 Suzuki –teamissa. Tiimiltä tulee erittäin kilpailukykyinen kalusto ja koko porukka on hyviä tyyppejä, joten viihdyn varmasti Tampereella. Tavoitteenani on aina päästä podiumille enkä tyydy vähempään nytkään. Todella mahtavaa palata Suomeen kisaamaan loistavan yleisön edessä. Tunnen olevani valmiina kisaan ja kun viikonlopulle osuu myös 21-vuotissyntymäpäiväni, toivon että viikonlopusta tulee huikea.

Viime vuoden molempien kilpailuiden voittaja Suomen Harri Kullas saapuu Tampereelle luottavaisena.

– Hienoa päästä taas kisaamaan Tampereella, missä on loistava yleisö ja mahtava rata. Järjestelyt toimii ja supercross on aina kovaa vetoa. Uusi sopimukseni KTM Sarholzin kanssa kattaa myös Saksan Supercross-sarjan ja tätäkin ajatellen kisaaminen Tampereella on huippujuttu. Viimeksi kun kisattiin oli fiilis hallissa käsittämättömän upea ja tänäkin vuonna Tampereen täydet katsomot saavat varmasti nauttia huppuviihteestä. Lähden tietenkin voittamaan kilpailua myös tällä kertaa. Nähdään Tampereella.”

Amerikkalainen Aaron Lampi tyytyväisenä Tampere Supercross -tapahtumaan


MEDIATIEDOTTEET JA UUTISET
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Twitter Basic Square
bottom of page