top of page

”Ruotsin hulluin nainen”, Jennie – THE BIKEGIRL – Hallestam

Tapahtuman tähtiesiintyjiin kuuluu myös häikäisevän kaunis, ruotsalainen prätkäkuski Jennie Hallestam. Supercross-kilpailujen väliaikanumerossa esiintyvä rämäpäinen Jennie on yksi show’n valovoimaisimpia tähtiä. Hän on Pohjoismaiden ainoa naispuolinen freestyle motocross -kuljettaja.

”Ruotsin hulluimman naisen” titteliä kantava Jennie tunnetaan sosiaalisessa mediassa paremmin nimellä The Bikergirl. Hänellä on pelkästään Instagramissa yli 60 000 seuraajaa. Naisellisuuttaan korostava Jennie on esimerkillinen valopilkku macho-henkisessä freestyle motocross -maailmassa.

Motocrossiin perustuva freestyle motocross eli FMX on viimeisen kymmenen vuoden aikana kehittynyt omaksi urheilulajikseen. FMX:ssä tehdään muokatuilla motocross-pyörillä mahdollisimman suuria ja ilmavia hyppyjä ja yritetään tehdä ilmalennon aikana mahdollisimman hienoja temppuja ja monimutkaisia liikkeitä.

FMX vaati ajajalta hyvää kuntoa, sillä pyörä on painava ja sen liikuttamiseen ilmassa vaaditaan voimaa. Koko maailmassa näitä näyttäviä ilmalentoja leiskauttavia naisia ei ole kuin kourallinen, ja heistäkin pääosa asuu Yhdysvalloissa. Jennie on siis jo itsessään naiskuljettajana harvinaisuus, mutta nainen lupaa vielä lisäksi Tampereelle jotain aivan uutta ja ennennäkemätöntä!

Jennie Hallestam FMX-kuski ruotsista - Tampere Supercross


MEDIATIEDOTTEET JA UUTISET
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Twitter Basic Square
bottom of page