top of page

Tampere Supercross piristi Tampereen seudun elinkeinoelämää yli 600 000 eurolla

Tampereen tapahtumakartalla paikkansa vakiinnuttaneet Supercross ja OffroadExpo järjestettiin 6.-7.11.2015 jo neljättä kertaa. Tampereen messu- ja urheilukeskuksessa (TESC) järjestetty tapahtuma oli lauantaina loppuunmyyty.

Supercross on selkeä piristysruiske Tampereen seudun elinkeinoelämälle marraskuussa, jolloin pikkujoulukausi vasta käynnistyy ja toisaalta kesän tapahtumat ovat jo takana.

Tapahtumaan osallistuneet 9 500 asiakasta, näytteilleasettajaa ja kilpailijaa jättivät Tampereen seudulle yhteensä yli 600 000 euroa. Summa perustuu Tampere Supercrossin teettämään kävijätutkimukseen, jonka toteutti MIR Link Oy verkkokyselynä.

Tutkimukseen osallistui 412 vastaajaa, ja siihen voi tutustua tarkemmin osoitteessa www.mirlink.fi.

Asiakastyytyväisyyskyselyn perusteella Supercross ja Offroad Expo onnistuivat jälleen erittäin hyvin: vastaajista peräti 96 % koki, että tapahtuma täytti tai ylitti heidän odotuksensa. Asiakaspalautteen perusteella myös kehitettävää jäi ensi vuodelle, jolloin tapahtuma järjestetään Tampereella 11.–12.11.2015.

Lisätietoja:

Kattavampi raportti kävijätutkimuksen tuloksista osoitteessa www.mirlink.fi

Tampere Supercross kävijät ennätystyytyväisiä näkemäänsä


MEDIATIEDOTTEET JA UUTISET
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Twitter Basic Square
bottom of page