top of page

Tampere Supercross pääsylippujen myynti alkaa nyt!

Supercross - maamme massiivisin kaksipäiväinen moottoriurheilun sisätapahtuma perjantaina ja lauantaina 11.-12. marraskuuta Tampereen messu -ja urheilukeskuksessa

Ilmassa on moottorin käryä ja kansainvälistä tunnelmaa, kun Suomen kovimmat motorcrossin tähtikuljettajat saavat haastajikseen joukon ulkomaalaisia eturivin ammattilaisia. Kilpailu ajetaan jo viidennen kerran Tampereen messu-ja urheilukeskuksessa. Viime vuonna tapahtuma kokosi paikalle yli 9000 moottoriurheilun ystävää. Tapahtuman yhteydessä järjestetään myös Offroad Expo-messutapahtuma, joka kokoaa yhteen sadat alan näytteilleasettajat ulkomaita myöden. Jukka Sundvall, Offroad Expo-messujen tapahtumakoordinaattori sekä enduron MM-sarjan mekaanikko kertoo, että tarjolla on jälleen maastomoottoripyöräilyn viimeisimmät varuste- ja kalustouutuudet, sekä huimia tarjouksia. Ratamestarina toimii Suomen tunnetuimpiin motocross-kuskeihin kuuluva, lukuisia mitaleita urallaan kahminut Jussi Nikkilä, jolla on vuosikymmenten kokemus siitä mitä hyvältä radalta vaaditaan. Myös naisten supercross-sarja starttaa ensimmäistä kertaa näytösluonteisena, ja väliajan viihdykkeenä radalla päristelevät 50-kuutioiset minicrossarit. Offroad-lavalla nähdään myös ohjelmatarjontaa, mm. televisiosta tutut Latelan pojat. Viime vuonna hätkähdyttänyt yleisön suosikki Stunt Freaks Team puolestaan räjäyttää jälleen Tampereen messukeskuksen tunnelman kattoon henkeäsalpaavalla show-esityksellään. Supercross uusiutuu vuosi vuodelta, joten tiedossa on ennennäkemätöntä taituruutta, viihdettä ja sykettä kahden huippuunsa viihdyttävän päivän edestä. Jo perinteikkääksi muodostuneen ja aiempina vuosina loppuunmyydyn Supercross –kilpailun järjestää Tampereen Motocross ry. Viime vuoden tapaan Offroad Expo -tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy ja parkkipaikoistakaan ei veloiteta. Supercross perjantaina ja lauantaina 11.-12. marraskuuta Tampereen messu -ja urheilukeskuksessa, (osoite Ilmailunkatu 20, Tampere) Lipunmyynti alkaa perjantaina 26.8.2016 klo 9:00.

Tampere Supercross pääsyliput myyntiin huomenna


MEDIATIEDOTTEET JA UUTISET
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Twitter Basic Square
bottom of page