top of page

Tampere Supercross ratakartta 2016 on julkaistu

Motocross kauden päättävälle Tampere Supercross -tapahtumalle rakentuu entistä näyttävämpi, sekä kuljettaja- ja yleisöystävällisempi rata jo tutuksi tulleeseen Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen C-halliin. Radan pääsuunnittelijana on toiminut alansa huippuosaaja Jussi Nikkilä.

Nikkilä näkee entistä ehommassa radassa moniakin parannuksia aiempaan nähden. Uuden radan suunnittelussa on alleviivattu turvallisuustekijöitä.

Tampere Supercrossissa on panostettu erityisesti siihen, että rata on kilpailupäivinä todellisessa huippukunnossa. Yli 3400 tonnia maa-ainesta vaatii massiiviset rakennustyöt, ennen kuin ensimmäiset pyörät starttaavat vapaisiin harjoituksiin.

Tästä kisasta kehkeytyy aiempaa yleisöystävällisempi. Nyt kokonaisuus saadaan rakennettua siten, että katsomoista tarjoutuu mahdollisimman esteetön näkymä tapahtumien keskipisteeseen. Tampere Supercrossin valmistelut ovat jo muutenkin äärimmäisen hyvässä vauhdissa. Radan rakentamiseen käytettävät maa-ainekset peitettiin jo syyskuussa, jolloin materiaali oli mahdollisimman kuivaa, Nikkilä summaa

Liput Tampere Supercross -kilpailuun myy Ticketmaster ja viereisen hallin OffroadExpo messujen kovin juttu tälle vuodelle on se, että messut ja parkkipaikat ovat kävijöille täysin ILMAISET.

Tampere Supercross täysin uudistunut ratakartta 2016

Tampere Supercross tiedotus


MEDIATIEDOTTEET JA UUTISET
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Twitter Basic Square
bottom of page