top of page

Huimaa suomalaismenestystä Tampere Supercrossissa – Seuraa kisaa ISTV:n Livestreamin kautta!

Suomen suurin ja ainoa supercrossin sisähallikilpailun ensimmäinen päivä on koettu Tampereella.

Illalla pidetyssä kilpailussa koettiin huimaa jännitystä, kun suomalainen nuori lupaus Miro Sihvonen löylytti ennakkosuosikki Alex Rayn ja voitti illan viimeisen finaalin. Kokonaistuloksissa Sihvonen oli kolmas.

Hopea meni espanjalaiselle Joan Crosille ja kulta naapurimaahan, Ranskan Ludovic Maclerille.

Supercross Tampere ja Tampere OffroadExpo järjestetään jo viidettä kertaa Tampereen messu- ja urheilukeskuksessa (TESC). Supercrossin Suomen parhaimmiston lisäksi Tampereen kilpailussa nähdään kovatasoinen kaarti ulkomaalaisia haastajia. Väliajoilla yleisöä viihdyttävät StuntFreaksTeamin tähdet, joten luvassa on näyttäviä ja vaarallisia show-temppuja pyörien päällä.

Kilpailua on mahdollista seurata ensimmäistä kertaa myös livenä ISTV:n kautta

Tapahtuman ennakkolipunmyynti on ollut erittäin vilkasta, mutta lippuja on jätetty myös ovelle myyntiin. Aiempina vuosina tapahtuma on ollut lauantaina loppuunmyyty. Tampere Supercross tarjoaa ensimmäistä kertaa tänä vuonna mahdollisuuden tutustua lajiin myös netin välityksellä, kun ISTV tekee livestream- lähetyksen viikonlopun kilpailuista.

Lauantain 12.11.2016 lähetys alkaa klo 16.30. Kuvatuotannosta vastaa Parrikaadi Productions.

Selkeä piristysruiske Tampereen seudun elinkeinoelämälle

Supercross on selkeä piristysruiske Tampereen seudun elinkeinoelämälle, sillä suuri osa katsojista on ulko- paikkakuntalaisia ja käyttävät ahkerasti Tampereen majoitus- ja ravintolapalveluita. 9 500 asiakkaan ansiosta tapahtuma jätti Tampereen seudulle viime vuonna yhteensä yli 600 000 euroa. Summa perustuu Tampere Supercrossin teettämään kävijätutkimukseen, jonka toteutti MIR Link Oy verkkokyselynä syksyllä 2015.

Lisätietoja:

www.supercrosstampere.fi

www.supercrosstampere.fi/offroadexpo

www.mirlink.fi

Tampere Supercross HOLESHOT Award palkinnot tarjoaa Huawei


MEDIATIEDOTTEET JA UUTISET
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Twitter Basic Square
bottom of page