top of page

Tampere Offroad Expo - Uusi näyttelykoordinaattori on valittu!

Tampere Offroad Expo - pohjoismaiden suurin offroad-messutapahtuma on saanut vetäjäkseen alan konkarin, speedwayn moninkertaisen SM-voittajan Marko Laineen

Tampereella järjestetään 10.–11.11.2017 jo kuudetta kertaa Tampere Supercross & Offroad Expo. Marko Laine on aloittanut tänä keväänä Offroad Expon uutena näyttelykoordinaattorina.

Vihreänä ei 45-vuotias Laine tehtävään lähde, sillä hän on itsekin ajanut lähes kaikkia kaksipyöräisiä: uralta löytyy niin motocrossia, enduroa, jäärataa kuin speedwaytäkin, josta mies on haalinut kymmenkunta SM-mitalia! Laine on pyörittänyt vuodesta 2008 hänen nimeään kantavaa Team Laine Oy:tä, joka palvelee lähes kaikkien pärisevien kulkupelien harrastajia: verkkokaupan ja Kangasalla sijaitsevan myymälän lisäksi palveluihin kuuluvat huolto ja korjaus. Team Laineen osaamiseen kuuluu myös tulospalvelut, ja Laine onkin tuottanut Tampere Supercrossin tulospalvelun jo kolmen vuoden ajan.

Itse tapahtumakin on siis miehelle entuudestaan varsin tuttu.

Uudella koordinaattorilla lukuisia kehitysideoita Offroad Expoon

Laineella on Offroad Expon kehittämiseksi monenlaisia ideoita. – Tärkeimpänä kohteena pidän osastojen sijoittelun uudelleen, tarkoitus olisi selkiyttää messujen layoutia. Suunnitelmissa on myös erilaisen oheisohjelman ja kilpailujen lisääminen messujen puolelle., Laine kertoo. – Olisi mukavaa saada lapsille jotain pientä ohjelmaa messuhalliin, järjestetäänhän tapahtuma isänpäivänä.

Laine toivottaa kaikki pärinästä kiinnostuneet marraskuussa ”Pirkkahalliin”. – Toivoisin myös saavani Supercrossin kuskit paremmin esille ja jakamaan nimikirjoituksia. Hehän ovat loppujen lopuksi lajin - ja koko tapahtuman - tärkein osa, ja erittäin merkittävässä roolissa junioreiden innostajana. Tärkeää on Laineen mukaan myös kiinteä yhteistyö Tampere Supercrossin kanssa: – Uskon, että messuja kehittämällä myös viereisessä hallissa ajettava Tampere Supercross hyötyy. Tässä on kysymys kahden alansa huipputapahtuman synergia-edusta!

Pohjoismaiden suurin Offroad Expo on asiakkaille maksuton

Omassa hallissaan järjestettävä Tampere Offroad Expoon on vapaa pääsy, ja myös pysäköinti on maksutonta messujen ja Tampere Supercrossin asiakkaille. Pohjoismaiden suurimmilla offroad-messuilla esitellään yli 50 näytteilleasettajan voimin kaikki alan uutuudet. Mukana ovat Suomen merkittävimmät motocross- ja enduropyörä-, mopo-, ajovaruste- ja tarvikemaahantuojat sekä runsaasti jälleenmyyjiä myös ulkomailta.

OffroadExpo tarjoaa myös lukuisia tuote-esittelyjä, arvontoja, erikoistarjouksia ja yllätyksiä.

Lisätietoja:

www.supercrosstampere.fi/offroadexpo

Marko Laine, näyttelykoordinaattori

+358 45 884 2000, info@teamlaine.fi

Alansa johtava messutapahtuma jälleen marraskuussa Tampereella

Kuva: Kimmo Mäkiselkä rotko.kuvat.fi


MEDIATIEDOTTEET JA UUTISET
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Twitter Basic Square
bottom of page