top of page

Lipunmyynti syksyn kovimpaan kokoperheen moottoriviikonloppuun alkaa ensi maanantaina 7.8.

Tampereella järjestetään 10.-11. päivä marraskuuta kansainvälinen supercross-kutsukilpailu. Taistelu kilpailun huomattavista rahapalkinnoista ratkotaan Messu- ja urheilukeskukseen rakennettavalla massiivisella sisäradalla.

Jo kuudennen kerran järjestettävän kansainvälisen supercross -kutsukilpailun järjestää Tampereen Motocross ry. Kilpailun toteutuksesta vastaa motocrossin seitsenkertainen SM-mitalisti Jussi Nikkilä:

”Kilpailun kokonaisuus on Suomessa täysin ennennäkemätön. Rata tullaan uusimaan täydellisesti, samoin kilpailuformaattia on hiottu edelleen. Nähtävää katsojille on paljon, ja kilpailu etenee aiempaa intensiivisemmin alusta loppuun. Myös tapahtuman ajankohta sopii kovatasoisella kilpailulle; ajajat ehtivät latautua kuluneesta kaudesta ja ovat Tampereen lähtöviivalla täysillä mukana!" Lisäksi radalla nähdään 50 ja 65 kuutioiset minicrossarit.

Uutuutena tapahtumassa on head-to-head supercross race, jossa kuljettajat pudottavat toisiaan pois jännittävissä yhden kierroksen kilpailuissa.

Saman katon alla messukeskuksessa järjestetään myös perinteeksi muodostunut Offroad Expo, joka esittelee kävijöille laajan kattauksen maastomoottoripyöräilyn vuoden 2018 varuste- ja kalustouutuuksia.

Viime vuoden tapaan Offroad Expo -tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy ja parkkipaikoistakaan ei veloiteta.

Supercross perjantaina ja lauantaina 10.-11. marraskuuta Tampereen messu- ja urheilukeskuksessa, (osoite Ilmailunkatu 20, Tampere)

Lipunmyynti alkaa siis maanantaina 7.8.2017 klo 9:00 Ticketmasterissa ja Tampere Supercross mobiilisovelluksessa!

Tampere Supercross -tapahtuman liput myyntiin maanantaina

MEDIATIEDOTTEET JA UUTISET
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Twitter Basic Square
bottom of page