top of page

Tampereen Supercross tarjoaa starttirahaa kotimaisille kuljettajille!

Viime vuonna teimme suomalaista moottoriurheilun historiaa, maksamalla starttirahat kaikille kisaan osallistuville kotimaisille kuljettajille. Käytantö sai hyvän vastaanoton sekä runsaasti positiivista palautetta kuljettajilta ja alan muilta toimijoilta.

Päätimme maksaa starttirahaa myös tänä vuonna - viime vuodelta tutuilla ehdoilla.

Starttirahan ehtona on, että kuljettaja on kuluneella kaudella MX1- tai MX2 -luokan SM-sarjan loppupisteissä kymmenen parhaan joukossa.

Haluamme tehdä suomalaista motorsport -historiaa toistamiseen, tarjoamalla ensimmäisenä kilpailujärjestäjänä starttirahat myös suomalaisille kuljettajille. Kilpaileminen on kallista ja haluamme näin madaltaa kuljettajien kynnystä osallistua kauden päättävään kilpailuun ja megalomaaniseen kauden päätöstapahtumaan!

Starttirahan maksun ehtona on se, että ilmoittauminen tehdään 30. syyskuuta mennessä ilmoittautumispalvelu kisainfo.net kautta.

200 euron suuruinen starttiraha maksetaan vallitsevan ja aiemminkin käytössä olleiden käytäntöjen mukaisesti, esimerkiksi valmennusrahaston kautta.

Starttipaikkoja kisaan on jaossa 24 + 2, joten starttirahat maksetaan vain nopeimmin ilmoittauneille kunnes paikat ovat täynnä!

Tampere Supercross - Tiedotus

Tampere Supercross maksaa starttirahaa suomalaisille supercross/motocross kuljettajille!

Kuva: Magnetphotography


MEDIATIEDOTTEET JA UUTISET
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Twitter Basic Square
bottom of page