top of page

Suursuosittu Tampere Supercross 2020 pyritään järjestämään suunnitellusti


Tampere Supercross 2020 järjestelyt etenevät suunnitellusti

Suomalaisen motocrosskauden päätöshuipentuma, kansainvälinen Tampere Supercross pyritään järjestämään suunnitelmien mukaisesti marraskuun alussa. Tampere Supercross on toiminut jo vuosia kuljettajien ja katsojien suursuosittuna tapahtumana. Koronaviruspandemia on myllertänyt tapahtumakalenteria yleismaailmallisesti, ja myös Suomen ainoan motocrossin sisäratakilpailun, Tampere Supercrossin järjestäjät ovat seuranneet tilannetta tarkkaavaisesti. Jo yhdeksäs Tampere Supercross on määrä järjestää 6.-7. marraskuuta, mikäli aluehallintovirasto (AVI) sen sallii eivätkä muutkaan koronaviruspandemiaan liittyvät määräykset, säännökset tai rajoitukset estä tapahtuman järjestämistä. Tampere Supercross on kerännyt kausi toisensa perään tuhansia katsojia Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen nauttimaan huippumotocrossista sisätiloissa, ja lauantain tapahtumapäivä on ollut loppuunmyyty useana vuotena. Järjestäjät ovat jo tehneet ja tekevät edelleen lujasti töitä tämän vuoden tapahtuman järjestämisen eteen. Mikäli tapahtumaa ei ole mahdollista järjestää suunnitellusti, pyrkivät järjestäjät löytämään uuden ajankohdan tulevalta talvelta. Kolmantena, viimeisenä vaihtoehtona on siirtää katse vuoden 2021 lopulle. --- Tampere Supercross & Offroad Expo 6.-7.11.2020 www.supercrosstampere.fi www.facebook.com/Tamperesupercross www.instagram.com/supercross.fi Tampereen Messu- ja Urheilukeskus Ilmailunkatu 20 33900 Tampere

Tampere Supercross järjestetään 6.-7.11.2020
Tampere Supercross 6.-7.11.2020


MEDIATIEDOTTEET JA UUTISET
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Twitter Basic Square
bottom of page